Suuren liikuntakeskuksen suunnittelukokonaisuus: tilasuunnittelu, valaistus, pintamateriaalit, värimaailma, opasteet sekä kiinteät kalusteet. Harmoninen, yrityksen filosofiaa omaleimaisesti korostava suunnittelukokonaisuus.
28
Jan

Lykke liikuttaa

”Uskomme, että terveellinen olo syntyy yksinkertaisista asioista.”

Yhteinen sävel asiakasyrityksen kanssa

Alkukesästä 2020 sain mielenkiintoisen soiton kuntosaliyrittäjältä Vaasasta. Miellyttävä ja energinen naisääni luurin toisessa päässä herätti heti kiinnostukseni.  Yrittäjänaisen innokkuus ja usko tulevaan projektiin oli niin tarttuvaa ja mukaansa tempaisevaa!  

Tavattuamme ja kuultuani lisää tulevasta projektista tiesin heti. Tässä halusin ehdottomasti olla mukana. Uuden brändin tavoitemielikuvat ihmisläheisyys, aitous, kunnioitus toista kohtaan ja terveelliset elämäntavat osuivat hyvin myös oman yritykseni arvoihin. Fysioterapeutti- sekä urheilutaustani edesauttoi meidät ehkä myös nopeammin löytämään saman aaltopituuden sekä yhteisen kielen. Ja tämän lisäksi – liikuntakeskus tuntui heti minusta kotoisalta ja tuttavaiselta. 

Ilokseni minut valittiin mukaan projektiin. Kun viimein päästiin alkuun, vauhti olikin melkoisen nopeatempoista. Voisin kuvittaa tämän ajan LYKKEssä Flow- tilana mutta kieltämättä hiki välillä pukkasi otsaan. Naiset olivat niin energisiä ja aikaansaavia 💚

Onnistuttiin! 

Lopultakin maanantai 12.10.2020 koitti ja ensimmäinen LYKKE liikuntakeskus – motionscenter aloitti toimintaansa Vaasassa. Olimme kaikki fiiliksessä. Onnistuttiin! 

Omaan osuuteni projektissa tilasuunnittelun lisäksi kului valaistuksen, pintamateriaalien, värimaailman, opasteiden sekä kiinteiden kalusteiden suunnittelu.

Haaste oli suuri koska tulevan liikuntakeskuksen pinta- ala oli huikeat 1600 m2. 

Yhteisen matkamme aikana kuuntelin mielenkiinnolla yrittäjien tarinaa heidän unelmistaan, uskostaan tulevaisuuteen ja menestykseen sekä yrityksen yhteiseen visioon. Jokainen yrittäjätarina on erilainen, mutta kaikki ovat yhtä mielenkiintoisia ja lumoavia omalla tavallaan. Nämä naiset ovat olleet kuntosaliyrittäjiä jo 10 vuotta, eli kyseessä eivöt olleet alan noviisit 😊  

Katia ja Annaa haluan nöyrästi kiittää tästä mukavasta ja inspiroivasta projektista! Olen iloinen, että sain olla osaa LYKKEn alkua. Ilolla olen seurannut näitä kahta voimanaista kohta kahden vuoden ajan ja mielenkiinnolla tulen seuraamaan heidät myös jatkossa, koska tämä tarina ei lopu tähän! 

Onnea vielä kerran kaikille LYKKEläisille – teillä on mielettömän ihana sali! 


Nina 💚

Tutustu Lykke liikuntakeskus - motioncenter -referenssiesittelyyn tästä.