Uniikit Panda-huoneet Sokos Hotel Lakeudessa ovat eläinystävien unelmien täyttymys!
Miltä sinusta tuntuisi herätä aamulla hotellihuoneesta Lumin ja Pyryn kanssa?
2
Apr

Pandateemaiset huoneet Sokos Hotel Lakeus, Seinäjoki

Uniikit Panda-huoneet Sokos Hotel Lakeudessa ovat eläinystävien unelmien täyttymys! Miltä sinusta tuntuisi herätä aamulla hotellihuoneesta Ähtärin eläinpuistossa asuvien Lumi- ja Pyry-pandojen hellän katseen alla?

Visio Pandahuoneista oli jo käynnistynyt

Seinäjoen Sokos Hotel Lakeuteen toteutettiin 2 perhehuonetta pandateemalla keväällä 2018.

Visio pandahuoneista oli jo syntynyt asiakkaiden mielessä ja toteutus oli käynnistetty tekstiilien osalta, kun astuin mukaan projektiin.

Huoneet olivat jo kauniita itsessään, mutta kaipasivat vielä jotain, joka tukisi jo aloitettua pandateemaa. Yhdessä asiakkaiden kanssa aloimme ideoimaan, miten saisimme lisättyä teemaa huoneisiin. Ensimmäinen ehdotus oli pandatapetti.

Valmiin pandatapetin sijasta ehdotin, että palkattaisiin ammattikuvaaja ja malleina käytettäisiin Ähtärin eläinpuistoon juuri saapuneita pandoja Lumia ja Pyryä. Kun luvat oli saatu Ähtärin Eläinpuistosta, valokuvaaja Jussi Niukkala lähti paikan päälle ja kuvasi pandat.

Eläinten valokuvaaminen ei aina ole helppoa. Lumi ja Pyry olivat päiväunilla, kun valokuvauksen piti alkaa ja tieto koska ne heräisivät, kukaan ei pystynyt ennustamaan. Kun pandat lopulta heräsivät tunnin päästä, oli aamuverryttelyn ja aamiaisen vuoro. Eläinpuiston asiakkaita oli jo saapunut paikalle ja tämä toi lisähaasteita valokuvaajalle. Onneksi Lumi ja Pyry ovat aina yhtä valokuvauksellisia ja lopputuloksena saatiin useampia kymmeniä ihastuttavia kuvia, joista valinta olikin sitten vaikea tehdä. Lopuksi raati valitsi haaveilija-Pyryn sekä nautiskelija-Lumin.

Valokuvat toimitettiin seuraavaksi Pro Printille, joka toteutti meille valmiit Lumi ja Pyry -tapetit ja Jaakko Tolkki, Jatoart, asensi ne huoneisiin.

Lopputuloksena saatiin kaksi ihastuttavaa pandateemahuonetta, joita ei tietääkseni ole muualla 😊

Parasta on positiiviset palautteet, hymyt ja hyvä mieli, joita huoneet ovat tuottaneet.

"Teimme Ninan kanssa yhteistyötä Original Sokos Hotel Lakeuden teemahuoneiden eli Pandakammareitten osalta. Se sujui hyvin ja jatkoimme mielellämme yhteistyötä, kun seuraavaksi projektiksi muotoutui Vinttisaunatilojemme uudistus. Nina teki meille loistavan ehdotelman saunatilojen uusimisesta kaupungin viihtyisimmäksi saunatilaksi huomioiden hotellimme pohjalaisen luonteen. Uudistuksen edetessä Nina teki lennosta tarvittavat muutokset suunnitelmiin ja projekti eteni ja valmistui aikataulussa. Asiakkaamme ja vieraamme ovat kilvan ihastelleet saunatilojemme todella onnistunutta uutta ilmettä."


Merja Kivioja, hotellipäällikkö

Sokos Hotel Lakeus Seinäjoki